7 Mayıs 2012 Pazartesi

ÖĞRETMENLERE SEMİNER (ŞEYMANUR UZ)


Biz Medya Martıları olarak projemizi hayata geçirmek için öğretmenlerimize seminer düzenleyerek başlamak istedik. İlk olarak projemiz hakkında bilgi vermekle işe başladık. Daha sonra neden bu konuyu seçtiğimiz hakkında öğretmenlerimize bilgi verdik. Daha sonra biz bu konuda öğretmenlerimizin görüşlerini aldık. İlk başta konuşmacı olarak İrem Nur ERENEL, Şeyma Nur UZ arkadaşlarımız görev aldı. Enes KÜPELİ arkadaşımız bizim web sitemiz hakkında bilgi verdi. Web sayfamız için yaptığımız çalışmaları anlattı.

Ayrıca egzersiz dersinde web tasarımı hakkında aldığımız eğitimden bahsetti. Eren KILIÇKAYA arkadaşımız ise teknik işlerle uğraştığından web sitemizin ve blog tasarımımızın teknik kısmı ile ilgili bilgiler verdi. Ardından bütçeden sorumlu arkadaşımız Osman Bal görevi devraldı ve bu konu hakkında bilgiler aktardı. Ardından iletişimden sorumlu arkadaşımız Hüseyin HARMANTEPE kuracağımız iletişim ile ilgili bilgiler aktardı. Bu arada bizim çok geniş bir halkamız var.



Öğretmenlerimiz en çokta bu konuda bizle gurur duydular çünkü onlar için bizim bir şeyleri başarmamız için çabalayan öğrencileri görmek onların kendilerini iyi hissetmelerini sağlıyormuş. Seminerimizin ilerleyen dakikalarında öğretmenlerimizle ileride neler yapacağız? Nelere ihtiyaç duyacağız? Neler yapmakta zorlanacağız? Vb. sorulara cevap aramaya başladık. Açıkçası hepimiz bu projeye zevk alarak katıldık. Birilerinin zorlanmasıyla değil kendi isteğimizle bir şeyler başarmak yapmak çok güzel bir duygu.

Öğretmenlerimizin de bize her konuda yardımcı olmak için çabaladıklarını görüyor ve kendimizle bir kez daha gurur duyuyoruz. Umarız ki bu çabalar boşuna gitmez. Belki bu projede başarı sağlayamayacağız ama diğer öğrenci arkadaşlarımız için ilerleme kaydedersek asıl ödülümüzü o zaman alacağız. Aslında amacımız ödül falan değil. Sadece öğrenci arkadaşlarımızda kalıcı izler bırakmak. O değil de öğretmenlerimizin bu proje olan büyük ilgilerini gözümüzden kaçmış değil. Ve dolayısıyla bizi de mutlu ediyor.


Onların her konuda bize yardım etmeye çalışacaklarını eminiz. İyi ki varlar, iyi ki bizimleler. Yaptığımız bu seminerde öğrendiklerimiz içinde en çok dikkat çeken şey ise Hayal KÖKSAL’a daha önce bizim yaptığımız gibi kimse konuşma yapmamış annelerimizin güzel ellerinden pastalar, börekler ve çörekler yememiş. Evet, bu gerçek her ne olursa olsun bizim bir inancımız var. Bu projede başarılı olacağız. Biz hepimiz buna inanıyoruz. Ama eğer bu projede başarı sağlayamazsak bir daha ki sene daha iyi çalışmaya daha iyi işleri başarmaya hedefleyeceğiz.

Ve emin olduğumuz bir şey var, kesin başarıyı yakalayacağız. Bu konuda en ufak bir şüphemiz yok.

İHSAN ŞERİF İLKÖĞRETİM OKULU

Şeyma Nur Uz

Etkinlik Sorumlusu

‘’Medya Martıları’’

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder