8 Mayıs 2012 Salı

HAYAL KÖKSALININ OKULUMUZA GELİŞİ (Osman BAL)

Hocamız bize ‘’Hayal KÖKSAL geliyor ‘’dediğinde hepimiz çok şaşırdık. Bizim okula genellikle önemli insanlar nadiren gelirdi. Proje Lideri öğretmenimiz Muhittin IŞIK bize hazırlanmamız gerektiğini söyledi. Daha öncesinden bize ‘’ sosyal medyanın eğitimdeki yeri” ile ilgili araştırdığımız dosyaları vermişti.  ‘’Hayal hocanın size bir soru yöneltirse konuya hakim olduğunuzu görmesi gerekiyor‘’ dedi.

Bizde daha öncesinden çeşitli kaynaklardan araştırdığımız dosyaları çoğaltıp grup üyelerine dağıttık. Böylece bütün grup üyeleri konuya hakim olacaktı. Yaptığımız toplantıda grup liderimiz Enes Küpeli bir öneri sundu ve toplantımızın renkli ve güzel geçmesi için annelerimizin o nefis yemeklerinden, böreklerinden ve pastalarından yapmamızı istedi. Güzel bir fikirdi. Hepimiz onayladık. Hayal Köksal hocamızın geleceği gün her şeyin hazır olması için görev dağılımı yaptık.

 Hayal hocamızın gelmesine 2 gün kalmıştı. Bizim bazı tahminlerimiz vardı. Hayal hocamız hakkında nasıl biriydi diye. Acaba genç mi yaşlı mı? esmer mi? Beyaz tenli mi? Kumral mı?  Sarışın mı?  Birçok tahmin yürüttük ama bir kaçı doğruydu. Proje Lideri öğretmenimiz  (Muhittin IŞIK) ile Proje destek öğretmenimiz (Pınar ERDOĞAN) ve müdürüz (Şükrü GELMEZ) gelmişti.  İşte O da okulumuzda idi. Biz hepimiz heyecanlıydık onu kapıda karşıladık O kim mi?  O ‘’HAYAL KÖKSAL’’, hepimizle selamlaştı. Sonra bir sunuma geçtik.

İlk önce Enes arkadaşımız projemiz hakkında genel bilgiler verdi. Ardından web tasarımından sorumlu Eren arkadaşımız yaptığımız site çalışmalarını anlattı. Eren arkadaşımızın ardından İremnur ve Şeyma arkadaşımız projemizin hedef, amaç ve yapacağımız çalışmalar hakkında bilgi verdi. Son olarak bütçe ve reklam sorumlusu arkadaşlarımız Hüseyin Konukçu ve Ertuğrul Çağrıtepe hazırladığı slâytları sundu. Ardından martı annemiz bize kendisini çok iyi tanıtan bir grup olduğumuzu söyledi biz çok mutlu olduk. Daha sonra neler yapmamız gerektiğini o bize anlattı. Sonra hocamız bize evet artık ona ‘HAYAL KÖKSAL’ demeyeceğiz o bizim hocamız bizi anladı, bizim konumuzu anlattı.

 Sonra en eğlenceli bölümdü yemek,  annelerimiz en nefis yemeklerini güzelce yedik, martı annemiz yemeklerimizi çok beğendi annelerinizin ellerine sağlık dedi ve sonra sohbet ettik bizimle uzun uzun konuştu hayatında neler yaptığını, çalışmalarını ve gelecekte neler yapacağını bize uzun uzun anlattı. Sonra bize derslerimizi sordu dersleri iyi olan arkadaşlarım için sevindi kötü olan arkadaşlarım için ise üzüldü. Bizi çok sevdi bizde onu sevdik. Bizim çalışmalarımız onu mutlu etti O’nun gelişi bizi çok gururlandırdı hele öğretmenimizi çok memnun etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder